Havuç-Kereviz Salatası
Sebzeler haşlandığında genelde vitaminleri kaybolur.Çiğ sebze tüketmemizde çok mümkün değilama salatalarda bu mümkün, vitamin ve lezzet dolu bir salata
Malzemeler;
2 adet kereviz
2 adet havuç
1 kase süzme yoğurt
Dereotu
Zeytinyağı,tuz
Hazırlanışı;Kereviz ve havuç soyulduktan sonra rendelenir.Bir kasede yoğurt rendelenmiş havuç,kereviz ve ince doğranmış dereotu karıştırılır.Zeytinyağı ve tuz eklendikten sonra.Servis tabağına alınır.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Blogger veya Gmail hesabı bulunmayan ancak yorum bırakmak isteyen değerli ziyaretçilerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır.