5 Temmuz 2011 Salı

Zeytin yağlı kabak

Malzemeler

2 adet kabak
1 küçük soğan
1 yemek kaşığı salça
zeytinyağı,tuz,şeker dereotu

Hazırlanışı;Kabaklar küp küp doğranır.Soğan küp küp doğranır tencereye alınır,pembeleşinceye kadar kavurulur, 1yemek kaşığı salça ilave edilir.(ben genelde salçalı yemek severim salça ölçüm biraz fazla olabilir kendinize göre ayarlayabilirsiniz)Daha sonra kabaklar ilave edilir.1 su bardağı su ilave edilir,1çay kaşığı şeker,1 çay kaşığından biraz fazla tuz ilave edilir.10 dakika kadar pişirilir.Arzuya göre dereotu ilave edilir.Afiyet olsun









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger veya Gmail hesabı bulunmayan ancak yorum bırakmak isteyen değerli ziyaretçilerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...