Facebook Image Map

10 Temmuz 2014 Perşembe

Fırında Pratik Mantar & 13. Gün Ramazan Menüsü



Çok pratik şipşak hazırlanan bir tarif vericem sizlere belkide çoğunuz yapıyorsunuzdur
Aperatif olabilir,ara sıcak olabilir, Mantar seven biriyseniz zaten her şekilde tüketirsiniz
Ben mantarı sade olarak, sotelerde , böreklerde çorbalarda her yerde kullanıyorum
Bu hali de çok lezzetli denemenizi tavsiye ederim

13.Gün Menümüz için Önerim

Yayla Çorbası
Kıymalı& Kuşbaşılı Pide
Fırında Mantar
Pratik Çikolatalı Fondü




Fırında Pratik Mantar
Malzemeler
1 paket Mantar
Küçük bir kase rendelenmiş Kaşar Peynir
Tuz,Tereyağ
Mantarlar yıkanır kurulanır.
Saplarından biraz alınır,ortadan ikiye bölünerek fırın kabına yerleştirilir
Üzerine biraz tereyağ,tuz ve kaşar peynir koyulur
180 derece ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirilir
Ben pişmeye yakın biraz daha kaşar peynir ilave ediyorum
İsterseniz kaşar peyniri pişmeye yakında ekleyebilirsiniz
Afiyet olsun

3 yorum:

  1. ellerine sağlık canım mantarlar çok pratik olmuş gerçekten kim bilir ne de lezzetli olmuştur ;) hayırlı iftarlar..

    YanıtlaSil
  2. Canımmm ellerine sağlık.. Et yemeklerinin yanına pek bi yakıştırıyorum kendilerini :)
    Hiç güveçte denememiştim çok pratik, çok hoş olmuş.. Bu Ramazan deneyeceğim inşallah :)
    Çok öpüyorum..

    YanıtlaSil

Blogger veya Gmail hesabı bulunmayan ancak yorum bırakmak isteyen değerli ziyaretçilerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...